Ingredienser
1 kg färska kycklinglårfiller
1 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 kruka oregano
8 skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 kycklingbuljongtärning
1 riven eller hackad vitlöksklyfta
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
Bryn den i smör i en stekpanna.
Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en traktörpanna
Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i pannan.
Puttra tills kycklingen når en temp på 72 grader.
Servera med ugnsrostade potatisklyftor och grönsaker.
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
Bryn den i smör i en stekpanna.
Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en traktörpanna
Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i pannan.
Puttra tills kycklingen når en temp på 72 grader.
Servera med ugnsrostade potatisklyftor och grönsaker.